sport
Tarieven

Abonnementen

Plusgroep *Small-group training voor tieners met een specifieke stoornis, beperking of gedragsprobleem* (10 t/m 16 jaar) :
(wekelijkse training in groep van max. 5 personen voor optimale en persoonlijke begeleiding)
€35 per maand ofwel €105 per kwartaal of €385 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)

Kids abonnement (6 t/m 12 jaar (basisschool))
1x per week sporten : €16 per maand ofwel €48 per kwartaal of €176 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)
2x per week sporten (mogelijk vanaf 10 jaar) : €22,50 per maand ofwel €67,50 per kwartaal of €247,50 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)

Tiener abonnement
(13 t/m 17 jaar (voortgezet onderwijs))
1x per week sporten :
€18,50 per maand ofwel €55,50 per kwartaal of €203,50per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)
2x per week sporten : €22,50 per maand ofwel €67,50 per kwartaal of €247,50 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)
3x per week sporten : €27,50 per maand ofwel €82,50 per kwartaal of €302,50 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)

Volwassenen abonnement (18 +)
1x per week sporten :
€25 per maand ofwel €75 per kwartaal of €275 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)
2x per week sporten : €32,50 per maand ofwel €97,50 per kwartaal of €357,50 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)
3x per week sporten : €40 per maand ofwel €120 per kwartaal of €440 per jaar (vooruitbetaald, contractduur 12 maanden)

Bij het afsluiten van een abonnement wordt eenmalig inschrijfgeld van €20 in rekening gebracht, ook als je eerst een strippenkaart had.

Lidmaatschap Survivalrun Bond Nederland.
Daarnaast is het lidmaatschap van de Survival Bond Nederland (SBN) een vereiste voor alle jeugdleden en volwassenen die meedoen aan SurvivalFit en Survivalrun, om te mogen trainen bij Rees Outdoor Fit. De kosten hiervoor bedragen €22 per jaar. Als lid van de SBN ben je verzekerd voor ongevallen die plaatsvinden tijdens survivaltrainingen bij Rees Outdoor Fit en tijdens wedstrijden die georganiseerd worden onder auspiciën van de bond. Voor het lidmaatschap bij de Survival Bond Nederland kan je je inschrijven via de website van de SBN. Het lidmaatschapnummer dien je te noteren op het Rees Outdoor Fit inschrijfformulier.
Let op: Mee trainen kan pas als wij jouw inschrijfformulier mét SBN lidmaatschapsnummer in ons bezit hebben.
Leden (volwassenen) die alléén bootcamptrainingen volgen, hoeven geen SBN lid te worden.

Strippenkaarten

Werk je onregelmatig en weet je niet of je wekelijks kunt komen sporten, of sport je al ergens in een teamsport en wil je extra komen sporten, dan bieden we je ook de mogelijkheid om trainingen met een strippenkaart te betalen. Je zit dan nergens aan vast. 
Wil je als bestaande sporter bijv. naast je 1x in de week abonnement af en toe de mogelijkheid hebben om een 2e keer te sporten in een week, kun je hiervoor een strippenkaart aanschaffen. Hoe groter de strippenkaart, hoe voordeliger je traint. Een strippenkaart is 1 jaar geldig na aankoop. 

Voor volwassen (18+) :
5 strippen € 45
10 strippen € 80
20 strippen € 150,00

Voor de jeugd (10 t/m 17 jaar) (niet van toepassing op de Plusgroep):
5 strippen € 35.00
10 strippen € 65,00
20 strippen € 120,00

Familiekorting

Vanaf het derde gezinslid dat een abonnement afsluit, wordt 25% korting op een kwartaalabonnement gegeven. De korting geldt over de goedkoopste kwartaal abonnementen. Wij berekenen dit voor je. Elk lid dient wel een eigen inschrijfformulier in te vullen. (Niet in combinatie met strippenkaarten) Neem contact met ons op indien dit van toepassing is op jou/jullie.

Opzegging abonnement en voorwaarden

  1. Opzeggen van het abonnement (contract) kan na de eerste 3 maanden, je bent dus minimaal 3 maanden lid, waarna deze stilzwijgend wordt verlengd met een gelijke periode. Bij het opzeggen van een jaarabonnement vóórdat het jaar om is, zal er geen restitutie plaatsvinden van reeds betaalde abonnementsgeld.
  2. Opzegging van het abonnementscontract kan alleen geschieden per e-mail met inachtneming van de opzegtermijn van één maand voor het einde van het lopende contract. Wegblijven van de trainingen wordt niet geaccepteerd als opzegging.
    LET OP: je SBN lidmaatschap moet je zelf opzeggen via je account.
  3. Het stopzetten van betaling van het abonnementsgeld i.v.m. een ziekte kan alleen in overleg, mits van te voren duidelijk wordt aangegeven.
  4. Abonnementsgelden c.q. kosten strippenkaart kunnen tussentijds worden verlaagd of verhoogd. Hiervan wordt iedere sporter vooraf op de hoogte gesteld.
  5. Indien door onvoorziene omstandigheden Rees Outdoor Fit of de trainingslocatie ophoudt te bestaan, kan er geen aanspraak gemaakt worden op gedeeltelijke restitutie lesgelden.
  6. Uitvallen van lessen bijvoorbeeld tijdens (school)vakanties, vanwege erkende feestdagen, extreme weersomstandigheden (bv. bij onweer of hittegolf) of vanwege andere redenen geeft een sporter/deelnemer geen recht op gedeeltelijke restitutie van lesgelden.