sport
Proeflessen

Inschrijven 

Je dient je voor elke training in te schrijven. Leden hebben hiervoor een inlogcode en kunnen zich voor de trainingen/activiteiten inschrijven die vermeld staan op de pagina ‘Agenda’.

Proefles 

Lijkt het je leuk om te gaan bootcampen of te kijken wat survivalfit of survivalrun is, maar ben je niet zeker of het wel echt wat voor je is? Geen probleem, we bieden proeftrainingen aan aan om goed in beeld te krijgen wat deze sporten inhouden. Je maakt dan kennis met deze leuke sporten en weet dan wel of de sport iets voor je is.

Survivalrun / Survivalfit
Wil je meetrainen om te kijken of Survivalrun of Survivalfit wat voor je is en hoe wij trainen? Kom een maand lang vrijblijvend proeftrainen voor een gereduceerd tarief (afhankelijk van je leeftijd), waarbij de belangrijkste klim technieken en combinatiehindernissen aan bod komen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit en ervaar je de bijbehorende kracht en conditietraining die bij deze sport hoort. Op deze manier krijg je een goede indruk van wat de survivalsport inhoudt.
Je kan je aanmelden via e-mail. 
Tijdens de aanmelding voor de proeftraining vragen we je ook om een aspirant lidmaatschap (duur: 6 weken aansluitend) aan te gaan bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN) (aan hen betaal je de kosten ad € 5,-).
Je kan niet komen proeftrainen als je geen afspraak hebt gemaakt met ons.

Bootcamp
Bij elke reguliere bootcamptraining is in te stromen, zolang er plek is. Mail ons voor het maken van een afspraak. Je kunt 2 x gratis en vrijblijvend een proefles meedoen.