sport
Sport

Survivalrun 

Survivalrun is de meest veelzijdige uitdagende trainingsvorm. Een duursport waarbij hardlopen, klimtechnische vaardigheden en kracht gecombineerd worden om hindernissen te nemen.

We bieden survivalrun aan voor groepen in de volgende leeftijdscatergoriën:
  - 6 t/m 9 jarigen op de woensdagmiddag
  - 9 t/m 12 jarigen (basisschool) op de vrijdagmiddag
  - 12 t/m 16 jarigen (voortgezet onderwijs) op de dinsdag,- en donderdagavond en zaterdagmorgen
  - 16 jaar en ouder op de dinsdag,- en donderdagavond en zaterdagmorgen

Onder de pagina 'Agenda' kun je vinden op welke tijdstippen deze trainingen zijn. Aanmelden voor een training is verplicht.

Survivalfit 

Survivalfit, een minder zware trainingsvorm die je algemene fitheid verbeterd door te hardlopen, te klimmen in de lichtere hindernissen in combinatie met bootcampoefeningen. Deze trainingsvorm past ook goed bij sporters die het leuk vinden om soms een obstaclerun te lopen.

We bieden survivalFit aan voor groepen in de volgende leeftijdscatergoriën:
  -  6 t/m 9 jarigen op de woensdagmiddag 
  - 10 t/m 12 jarigen (basisschool) op de woensdagmiddag
  - 12 t/m 17 jarigen (voortgezet onderwijs) op de maandagavond
  - 18 jaar en ouder op de maandagavond en zaterdagmorgen
  - small-group training voor tieners (8 t/m 15 jaar) met een specifieke stoornis, beperking of gedragsprobleem (genaamd de +groep) op de maandagavond

Bootcamp 

Bootcamp, een leuke groepstraining in de buitenlucht met conditie- en krachtoefeningen. Deze trainingen zijn speels ingericht om op een leuke uitdagende manier fit te worden.

Bootcamp is een combinatie van verschillende actieve vormen van bewegen in één sportles. Plezier en uitdaging in de sport is volgens ons de sleutel om sport vol te houden en om fit te worden. Dus zoek je naar motivatie om te sporten, omdat je eigenlijk wel wil sporten
maar het lukt nog niet om in beweging te komen, dan is bootcamp een goede keus.  Bootcamp is voor iedereen. Je traint op je eigen niveau, of je nu beginner of gevorderd bent.

We bieden bootcamp aan voor groepen in de volgende leeftijdscatergoriën:
  - volwassenen van 16 jaar en ouder op de dinsdag,- en donderdagavond en op woensdag,- en zaterdagmorgen

We sporten in groepen van 4 tot max. 20 personen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep zal dit op niveau ingevuld worden. We zoeken, waar het kan, binnen de groep naar de individu, om hem of haar die nodige uitdaging te geven. Omdat het buiten in een prachtig bosgebied is en we een terrein met hindernissen hebben, zal de training, naast uitdaging, ook voor de nodige geniet momenten zorgen.

Onder de pagina 'Agenda' kun je meer details vinden op welke tijdstippen deze trainingen zijn. Aanmelden voor een training is verplicht.

Senioren Vitaal & Fit 

Ook senioren die actief willen zijn/worden, kunnen bij Rees Outdoor Fit terecht om samen met leeftijdsgenoten te sporten. 
Of je nu al fit en goed ter been bent of juist wat fitter wil worden, bij deze groep worden de oefeningen op ieders eigen niveau aangeboden. We gaan onder andere wandelen, joggen en lichte krachttraining doen om vitaler te worden. Iedereen wordt uitgedaagd om zijn eigen grenzen op te zoeken binnen zijn/haar kunnen.
Naast het sporten staat de gezelligheid en het omzien naar elkaar hoog in het vaandel.

Wie gaat deze uitdaging aan en start met trainen van kracht en conditie om in groepsverband fitter te worden of te blijven?

Start nieuwe groep: Aanmelden voor 5 maart 2024 via info@reesoutdoorfit.nl of 06-28 79 01 63

Hardlopen voor beginners 

Altijd al 5 km willen hardlopen in de bossen?
In deze clinic ga je de basis van het hardlopen leren. We gaan jou proberen in 2 maanden tijd op het niveau te krijgen, zodat jij 5 km kan hardlopen. 
Ben je een beginnende sporter en kan je alleen de motivatie niet opbrengen om te gaan sporten/hardlopen? Dan kan dit een leuke manier zijn om er toch (weer) mee te beginnen.  Het is niet alleen rondjes lopen, we wisselen het hardlopen ook af met oefeningen waarmee je fitter en sterker wordt. De duur is 8 weken. 
Ben je geïnteresseerd om mee te doen als we weer een hardloopgroep gaan opstarten? Mail ons alvast en geef je interesse door.

 


LID WORDEN of PROEF TRAINING AANVRAGEN?
Wil je je aanmelden voor een abonnement bij Rees Outdoor Fit voor één van bovengenoemde sporten? Of wil je eerst een proefles of proefmaand?
Download dan ons inschrijfformulier, vul deze in en onderteken het formulier. Deze kun je dan opsturen naar info@reesoutdoorfit.nl 


Download hier het inschrijfformulier