recreatie
Arrangementen
Voor groepen van minimaal 5 deelnemers vanaf 10 jaar hebben wij actieve programma's. Zoek je een actief sportmoment voor jouw team, klas, vereniging, vriendengroep of familie? Wij bieden diverse outdoor activiteiten voor jong & oud. Samen met jou stellen wij je activiteit, arrangement, kinderfeestje, familiedag of bedrijfsuitje samen om de dag zo optimaal mogelijk vorm te geven!

Informeer dan naar de mogelijkheden op onze sportlocatie en neem contact met ons op via info@reesoutdoorfit.nl.
Voor recreatieve doeleinden kun je denken aan:
  • Survivalrun en/of bootcamp clinic
  • Verjaardagsfeest (vanaf 8 jaar)
  • Vrijgezellenfeest
  • Sportdag
  • Spelmiddag
  • TeambuildingsspellenKosten recreatieve groepsactiviteiten voor jeugdgroepen:

12,50 euro per persoon (incl. btw) voor een standaard 1,5 uur durende activiteit (min. 7 en max. 16 deelnemers);
8,00 euro per persoon per uur (incl. btw) als de activiteit langer dan 1,5 uur dient te zijn, bijvoorbeeld 2 uur (min. 7 en max. 16 deelnemers)
Voor groepjes tussen 4 en 10 personen kan ook gekozen worden voor een 1 uur durende activiteit. De kosten hiervoor zijn 9,00 euro per persoon per uur (incl. btw) met een minimaal starttarief van 60 euro per uur (incl. btw) bij groepjes minder dan 7 personen.

Bij meer dan 16 personen kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
Het is tevens mogelijk om als afsluiting van de activiteit ook een compleet verzorgde barbecue te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Kosten groepsactiviteiten voor volwassenen:

Neem contact met ons op voor de wensen, mogelijkheden en prijzen.
Het is tevens mogelijk om als afsluiting van de activiteit ook een compleet verzorgde lunch of barbecue te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Teambuilding of groepsdynamica training voor je bedrijf of organisatie?

Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen jouw ambitie, context en behoeftes, zodat we begrijpen hoe de teambuilding moet bijdragen in jouw team. Teambuilding is maatwerk.