recreatie
Recreatie
sport
Arrangementen

Zoek je een actief sportmoment voor jouw team, klas, vereniging, vriendengroep of familie? Wij bieden diverse outdoor activiteiten voor jong & oud. Samen met jou stellen wij je activiteit, arrangement, kinderfeestje, familiedag of bedrijfsuitje samen om de dag zo optimaal mogelijk vorm te geven!
klik op 'lees meer' voor meer informatie.

 

sport
Kano verhuur

In de prachtige omgeving van Wapenveld bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te kanoën.  We bieden mooie routes en verschillende kano's aan. Heb je interesse? klik dan op 'lees meer'

sport
Voor bedrijven

Voor bedrijven bieden wij ook activiteiten aan. In bedrijven waar personeel goed samenwerkt en fit is zal de werkproduktiviteit over een langere periode hoger liggen dan  waar geen prettige werksfeer is. Wij kunnen met verschillende didactische werkvormen een positieve bijdrage leveren aan groepsprocessen binnen de teams van uw bedrijf.

Kies voor een nuttig én leuk teambuildingsuitje waarin teamwork centraal staat. Of kies voor een groepsdynamica training om de onbewuste groepsprocessen en patronen te herkennen in je team.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf, team of groep? Of weten een groepsdynamica training inhoudt of hoe de dag er uit ziet? Mail ons dan naar info@reesoutdoorfit.nl.