over ons icon
Wie zijn wij?
Rees Outdoor Fit is een organisatie waar je naar toe kan komen om te sporten. We houden van sporten, het liefst buiten, hardlopen, klimmen, maar ook een leuke  andere uitdagende oefening  gebruiken we om in een training brengen. Daarom bieden we verschillende soorten trainingen aan: Survival-/obstaclerun training, bootcamp en hardlopen voor beginners. Doordat we met onze locatie in een prachtig natuurgebied liggen kunnen we ook daar van gebruik maken. Deze combinatie willen we ook uitdragen als organisatie. We willen doelgerichte trainingen geven, maar dan wel met verschillende middelen in de buitenlucht. Dit kan met onze eigen hindernissen voor bijvoorbeeld survivalruntraining en ook met andere middelen voor bootcamp.
Het samen trainen in combinatie met de verschillende middelen/methoden  geven een extra stimulans om het vol te houden. 
Of je nu een beginnend sporter bent of een gevorderde, wij geloven dat wij de middelen en methoden hebben om jou te activeren om fit te worden en te blijven.

Je komt bij ons voor de fun, voor de prestatie en ook voor jezelf.
Met voor de fun bedoelen we de groepsmens die plezier wil hebben in de sport. Een motto van ons is: als je het naar je zin hebt dan blijf je komen.
Voor de prestatie, bedoelen we dat de sporter het fijn vind om een prestatie neer te zetten. Wij geloven dat dat ook nodig is voor motivatie en groei.
Maar ook voor jezelf. Het kan zijn dat de sporter een duwtje in de rug nodig heeft, ook daar staan we als Rees Outdoor Fit voor. Het gaat niet altijd even makkelijk, dan willen wij een motivator voor je zijn om net dat ene stapje verder te zetten.

“Bewegen geeft je nieuwe energie”

Wij hopen je te zien!