mentale fitheid
Faalangstreductie

Be Strong, een programma gericht op personen die met (faal)angst lopen en zich moeilijk kunnen redden in de maatschappij.

Faalangst kan je behoorlijk in de weg staan. Het belemmert je om je doelen te bereiken of om nieuwe dingen te ondernemen. Tijdens de faalangst reductie training wordt op persoonlijk passende basis o.a. aandacht besteed aan de achtergrond van jouw faalangst. Door middel van motorische oefeningen leer jij inzicht te krijgen jouw ‘angst’ en hoe je weer controle te kan krijgen over jouw bewegen, het kijken naar jouw eigen kwaliteiten en zoeken we de ontspanning in het sporten en leggen we de nadruk op het positief denken.

Door middel van activiteiten als, (hard)lopen, bootcamp-oefeningen en simpele klimoefeningen op de hindernisbaan willen we het zelfvertrouwen van de deelnemer laten groeien.

Duur van het programma

Afhankelijk van het proces van de deelnemer. Nominaal is het 8 weken, 1 keer 1 uur in de week, maar daar kan van afgeweken worden als het nodig is. Het proces is minimaal 8 weken om een start te maken naar een nieuw patroon van leven voor de deelnemer.

Kosten van het programma

Kosten per deelnemer is € 60 per training van 45 minuten.
Kosten training met 2 personen (duotraining): € 30 per persoon per training van 45 minuten.
Kosten per deelnemer in een groepje van 3 of 4 deelnemers voor 8 weken: € 160 per persoon. (voor trainingen van 45 minuten)